bugün sabahından itibaren huzurlu ve mutlu geçti. acılarım, dertlerim vardı elbet. ama 15 gündür üzerime sinmiş olan ölü toprağı, gırtlağıma yapışmış sis bulutu, gözlerime birikmiş damlalar ve benzeri aşk kırıntıları bir an için omzumda yük olmaktan çıktı. tam da değil ama çıktı birkaç saatliğine de olsa.
sabah mükemmel bi şarkıyla tanıştım. ardından yemeğe nazlı geldi ve kötü de olsa ellerimle prenses patates yaptım ona. evet dağıldılar ama tadı güzeldi tamam mı!!
tüm gün konuştuk sohbet ettik, dedikodu yaptık, üzüldük, sevindik, güldük vs.
akşam çıktık taksime, o eve döndü ve can geldi. onunla avlu'ya attık kendimizi. ardından emre mabel, mabel'in arkadaşları, doğum günü pastası ve ece. Ne tatlı bir ortam oldu anlatamam ki. Muhteşembırdı. Aslında hep gönül yaraları, dertler tasalar konuştuk. Ama mutluyduk işte. biz vardık, birbirimiz vardık.
ordan park'a gittik, salıncak, kaydırak, tahtravelli derken şen kahkahalar attık. gittikçe daha da büyüyorum sanırım, hem de enine. 3 erkeği de kaldırdım. ayrı ayrı da tek tek de :) hazin bir şey :P
ardından deniz ve dolores geldi. biz avluya döndük atos portos aramis ve bendeniz, dartanyan olarak. ama bi ağırlık geldi bi hüzün vurdu sanki bzi. gerçi ben piçlik yapmadım değil can'a. zihnine göt fikirler sokmadım değil. ordan çişimizi yapmaya eve gittik, ordan dağıldık.


ı-ıh, can'la kopamadık. anlatcaklarımız konuşcaklarımız vardı. aynı anda "abi gitmesek bi yerde otursak" dedik. yaheyyaaaa diye sevindik ve vurduk kendimizi cihangir sokaklarına, güle oynaya, sırıta somurta önce yemek yedik ki benim sahurum oldu :) ezmeyi de bi yedim ki. ordan tünele gittiğimizde sanırım saat 2:30 falandı. çılgınca çay ve su içip birbirimize aktık can'la.* tatlı tatlı muhabbet ederken, sokakta bir kadının bas bas bağırmasıyla gerildik. neyse 7'ydi ordan kalktığımızda, meydanda foto çekilmedik değil :)
sonra da eve işte.
öpüyorum, hayat sevince güzel.


ps 1: adı geçen tüm güzel insanlar, sizi seviyorum.
ps 2: gece boyu adı geçen birçok insanı da seviyorum.
ps 3: Evet can, ben de orospuyum, hangimiz değiliz ki :)
ps 4: ay lav itali ;)
ps 5: "bilmişlik yapmak istemiyorum" cümlemden ben bile sıkıldım, kusura bakma.
ps 6:sahur için bana su getiren amcayı Allah hep korusun.
ps 7: sadece sevmek yetmez.
ps 8: o yastığa hep ışık vursun emi, hep aydınlık olsun.
ps 9: San fransisco hayalimiz gerçek olsun, türkiyede de olsa olur.
ps 10: güzel bir pazar sabahı, Allahım bana sabır ver.


* Bu bambaşka ve upuzun bir yazının konusu...

2 yorum:

mayksisman dedi ki...

"Hayır abi, pozisyon şu: Ca..." sdlkjfkdsjfkljdlfsd.

Seni seviyorum bebeğim. İyi ki varsın, iyi ki sevmişim seni. Hem aldığın (benim winston box), hem çaldığın (benim kalp) helæl, helæl sana.

sapozhkelekh dedi ki...

pozisyon şsdfkdşfksdşfkadşfkdşf
hey allahım.

ayhlavyu.com